Tømrermester, Skanderborg, Hørning, Århus, Østjylland.

 24 85 00 74  brian@tmba.dk

Udbedring af brand- og vandskader

Skulle uheldet være ude og du har fået brandskade eller vandskade i din bolig eller dit firma, så står tømrermester Brian Andersen og hans kompetente team klar til at hjælpe med at udbedre alle skaderne.

Vi udfører altid vores opgaver grundigt og lover at resultatet bliver mindst lige så godt som før skaden – og vi vil gøre vores bedste for at det bliver endnu bedre! Vi udfører alle typer af snedker jobs og tømreropgaver med kort varsel, til tiden og til den aftalte pris.

Ved både vandskader og brandskader har vi kontakt direkte til din forsikring og sørger for at alt foregår helt efter bogen.
Det eneste du skal fokusere på, er at få genskabt dit hjem. Vi sørger selvfølgelig for der bliver affugtet og luftet ud før vi går i gang med udbedringen af skaderne, så der ikke opstår skimmelsvamp før renoveringen af din bolig.

Skulle katastrofen være sket og der er vand i dit køkken eller badeværelse så kontakt os hurtigst muligt – vi står klar til at hjælpe med kort varsel i hele området omkring Skanderborg, Hørning, Stilling samt i området omkring Aarhus, Silkeborg og Horsens.

Du ringer bare

24 85 00 74

Kvalitets arbejde

Tømrermester Brian Andersen sætter en ære i at levere kvalitet og god service – hver eneste gang. Vi snakker gerne med dig, hvad vi kan tilbyde i forhold til dit byggeprojekt.

Medlem af Byg Garanti

Brian Andersen Medlem af BygGaranti

Kontakt

 

Lynghøjvej 48, Stilling

24 85 00 74

}

Mandag - fredag kl. 07-16

Tømrermester Brian Andersen på Facebook

2 years ago

2 years ago

2 years ago

3 years ago

Copyright © 2022 | Tømrermester Brian Andersen