Tømrermester, Skanderborg, Hørning, Århus, Østjylland.

 24 85 00 74  brian@tmba.dk

Montering af
vinduer og døre

Montering af vinduer og døre er et af de projekter i dit hjem der kræver hjælp fra fagfolk. Vi skifter eller indsætter alle typer af døre fra de helt traditionelle indvendige døre til skydedøre, terrassedøre, franske døre og hoveddøre.

I forhold til nye vinduer dækker vi alt fra almindelige termoruder og plastvinduer til nye ovenlysvinduer. Hvis du har brug for råd og vejledning i forhold til hvilken løsning der er bedst i dit hus eller lejlighed, så giver vi altid vores bedste faglige vurdering.

Hos tømrermester Brian Andersen sender vi altid et tilbud på udskiftning af vinduer og døre på forhånd, inklusiv monteringspris og moms.

Ønsker du et tilbud på selve vinduerne eller dørene så leverer vi også meget gerne alle materialer. Men vi giver også gerne en hånd med monteringen hvis du allerede har købt dine døre og vinduer.

Vi skifter både vinduer og døre i private huse og lejligheder samt firmadomiciler.

Du ringer bare

24 85 00 74

Kvalitets arbejde

Tømrermester Brian Andersen sætter en ære i at levere kvalitet og god service – hver eneste gang. Vi snakker gerne med dig, hvad vi kan tilbyde i forhold til dit byggeprojekt.

Medlem af Byg Garanti

Brian Andersen Medlem af BygGaranti

Kontakt

 

Lynghøjvej 48, Stilling

24 85 00 74

}

Mandag - fredag kl. 07-16

Tømrermester Brian Andersen på Facebook

2 years ago

2 years ago

2 years ago

3 years ago

Copyright © 2022 | Tømrermester Brian Andersen