Tømrermester, Skanderborg, Hørning, Århus, Østjylland.

 24 85 00 74  brian@tmba.dk

Energirenovering

Energirenoveringer er en af de hurtigst indtjente investeringer i din bolig – og så gør du samtidigt noget rigtigt godt for miljøet. Jo ældre dit hus er, jo hurtigere tjener du investeringen hjem. Energirenovering handler om at energi-optimere din bolig og det kan gøres på flere måder: Det dækker alt fra at tætne og isolere din bolig til at skifte varmepumpen eller montere solcelleanlæg på taget. I nogle tilfælde er det endda muligt at søge tilskud til selve udgiften til energirenoveringen.

Hvis du alligevel skal i gang med en renovering af din bolig er det i allerhøjeste grad værd at tænke en energirenovering ind i processen og vi hjælper gerne med gode råd og en beregning af udgifterne.

Husk at du samtidigt kan kombinere en energirenovering med håndværkerfradraget for den del der dækker arbejdslønnen. Du kan få et fradrag for håndværkeropgaver på op til 12.000 kr. per person. Håndværkerfradraget er lavet til en permanent ordning fra 2018 og gælder alle håndværkeropgaver.

Kontakt os for et godt tilbud!

Du ringer bare

24 85 00 74

Kvalitets arbejde

Tømrermester Brian Andersen sætter en ære i at levere kvalitet og god service – hver eneste gang. Vi snakker gerne med dig, hvad vi kan tilbyde i forhold til dit byggeprojekt.

Medlem af Byg Garanti

Brian Andersen Medlem af BygGaranti

Kontakt

 

Lynghøjvej 48, Stilling

24 85 00 74

}

Mandag - fredag kl. 07-16

Tømrermester Brian Andersen på Facebook

2 years ago

2 years ago

2 years ago

3 years ago

Copyright © 2022 | Tømrermester Brian Andersen