Tømrermester, Skanderborg, Hørning, Århus, Østjylland.

 24 85 00 74  brian@tmba.dk

Ombygning

Hvis du drømmer om at at ombygge eller udbygge dit hjem eller firma så er der mange ting der skal afklares før du går i gang. Ved renoveringer og ombygninger er der dels nogle lovpligtige indretningsmæssige krav der skal opfyldes, udover at du skal checke hvad der gælder af lokalplaner og regler i din ejerforening.

Dertil kommer så selve finansieringen og valg af materialer. Ombygning af et hus, lejlighed eller sommerhus kan dække alt fra totalrenovering til et enkelt rum, og vi står klar til at give en hånd med begge dele.

Har du allerede selv været i gang med et gør-det-selv projekt der er gået i stå, så hjælper vi også meget gerne med at gøre de sidste detaljer færdige.

Tømrermester Brian Andersen har stor og solid erfaring med ombygninger af boliger og vi har hjulpet med alt fra at skifte og udvide køkkener og badeværelser til at ændre et tidligere vindue til en ny terrassedør. Vi har også stor ekspertise i opsætning af udestuer og energioptimering af din bolig.

Du ringer bare

24 85 00 74

Kvalitets arbejde

Tømrermester Brian Andersen sætter en ære i at levere kvalitet og god service – hver eneste gang. Vi snakker gerne med dig, hvad vi kan tilbyde i forhold til dit byggeprojekt.

Medlem af Byg Garanti

Brian Andersen Medlem af BygGaranti

Kontakt

 

Lynghøjvej 48, Stilling

24 85 00 74

}

Mandag - fredag kl. 07-16

Tømrermester Brian Andersen på Facebook

2 years ago

2 years ago

2 years ago

3 years ago

Copyright © 2022 | Tømrermester Brian Andersen