Tømrermester, Skanderborg, Hørning, Århus, Østjylland.

 24 85 00 74  brian@tmba.dk

Montering af
køkken og bad

Hvis du drømmer om et helt nyt køkken eller bad, så hjælper vi meget gerne med en samlet pris på dit projekt. Selvfølgelig til konkurrencedygtige priser. Vi giver også meget gerne en hånd med hvis det gamle køkken eller badeværelse skal renoveres.

Hos os udfører vi alle traditionelle tømrer- og snedkeropgaver, grundigt og til den aftalte tid. Tømrermester Brian Andersen og hans ansatte er nemlig alle faguddannede og vores arbejde er af høj kvalitet.

Når det gælder køkkener ordner vi alt fra at fjerne dit eksisterende inventar og bygge et helt nyt speciallavet køkken til at  opsætte og tilpasse færdige køkkenelementer. Vi hjælper også meget gerne med mindre projekter som skift af en bordplade.

Vi kan desuden hjælpe med at renovere dit badeværelse eller snedkere lige nøjagtigt det lækre badeværelsesmøbel du går og drømmer om.

Og er dit gør-det-selv projekt gået i stå så giver vi selvfølgelig også gerne en hånd med at få de sidste detaljer afsluttet så du kan nyde resultatet.

Du ringer bare

24 85 00 74

Kvalitets arbejde

Tømrermester Brian Andersen sætter en ære i at levere kvalitet og god service – hver eneste gang. Vi snakker gerne med dig, hvad vi kan tilbyde i forhold til dit byggeprojekt.

Medlem af Byg Garanti

Brian Andersen Medlem af BygGaranti

Kontakt

 

Lynghøjvej 48, Stilling

24 85 00 74

}

Mandag - fredag kl. 07-16

Tømrermester Brian Andersen på Facebook

2 years ago

2 years ago

2 years ago

3 years ago

Copyright © 2022 | Tømrermester Brian Andersen