Tømrermester, Skanderborg, Hørning, Århus, Østjylland.

 24 85 00 74  brian@tmba.dk

Nybyggeri

En af de største beslutninger man kan tage som boligejer, er at bygge en ny bolig eller et sommerhus. Det kræver mange overvejelser og vores store erfaring gør, at vi meget gerne hjælper med råd om valg af af de bedste og mest bestandige materialer til f.eks. køkken og badeværelse eller vinduer og døre. Vi kan i den forbindelse også assistere med indkøb af materialer.  Samme gælder ved valg af tag og materialer til din kommende have.

Som et professionelt snedker- og tømrerfirma arbejder vi tæt sammen med arkitekten eller entreprenøren i hele byggefasen.

Vi bygger alle typer af boliger fra typehuse og træhuse til specialtegnede arkitekt huse, men klarer også en ny carport eller et legehus i haven.

Med mange håndværkere og leverandører involveret i så stort et projekt som et nybyggeri, er det overordentligt vigtigt at tidsplaner og leveringsbetingelser overholdes. Og vi holder hvad vi lover hos tømrermester Brian Andersen!

Kontakt os for et uddybende tilbud og en realistisk tidsplan.

 

Du ringer bare

24 85 00 74

Kvalitets arbejde

Tømrermester Brian Andersen sætter en ære i at levere kvalitet og god service – hver eneste gang. Vi snakker gerne med dig, hvad vi kan tilbyde i forhold til dit byggeprojekt.

Medlem af Byg Garanti

Brian Andersen Medlem af BygGaranti

Kontakt

 

Lynghøjvej 48, Stilling

24 85 00 74

}

Mandag - fredag kl. 07-16

Tømrermester Brian Andersen på Facebook

2 years ago

2 years ago

2 years ago

3 years ago

Copyright © 2022 | Tømrermester Brian Andersen